DGASPC Sector 6 cauta VOLUNTARI interesati de lucrul cu COPIII

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Sector 6 recruteaza si in acest an voluntari dornici de joaca pentru proiectul “Tabere de dezvoltare personala”, destinat COPIILOR din comunitate cu varste cuprinse intre cinci si zece ani, a anuntat Primaria Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, se cauta tineri si adolescenti interesati de lucrul cu COPIII si insusirea tehnicilor de educatie nonformala.

Citeste si: CONSULTATII OFTALMOLOGICE GRATUITE, pentru ELEVII si ASISTATII SOCIAL din Sectorul 4

Proiectul “Tabere de dezvoltare personala” se deruleaza in perioada 22 iunie – 3 iulie si cuprinde organizarea de ateliere creative, scenete, competitii sportive si alte activitati. “Peste 100 de prichindei sunt asteptati sa guste din bucuriile vacantei alaturi de psihologi si asistenti sociali cu experienta in educatia nonformala. Copiii, majoritatea din familii cu venituri modeste, se vor adapta unui program stabil de tabara, cu activitati bine organizate, ce pot deveni repere pentru intarirea unor comportamente social-dezirabile si de relationare cu partenerii egali dar si cu adultii”, afirma sursa citata.

Citeste si: Se cauta specialisti dornici sa activeze ca VOLUNTARI in domeniul social pe raza Sectorului 6

Persoanele interesate sa activeze ca voluntar in cadrul acestui proiect pot trimite pana la data de 25 mai, pe adresa de e-mail voluntariatformare@dgaspc6.com, mesajul ”Vreau sa fiu voluntar la programul Tabere de dezvoltare personala”, urmand a fi contactate ulterior.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6