DGASPC Sector 6 lanseaza Ghidul ”Sansa la angajare”

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 va lansa, joi, Ghidul de interventie “Sansa la angajare”, un document in care sunt sintetizate masuri, politici sau proiecte de succes adresate grupurilor vulnerabile.

Ghidul se adreseaza angajatorilor, autoritatilor publice din domeniul ocuparii, profesionistilor si organizatiilor din domeniul social, precum si beneficiarilor de masuri de suport pentru ocupare. Documentul va fi lansat in cadrul unei dezbateri active asupra modelelor de succes care si-au dovedit utilitatea si impactul in domeniul angajarii grupurilor vulnerabile.

Citeste si: Aproximativ 40 de SPECIALISTI si MANAGERI discuta despre DISCRIMINARE si EGALITATEA DE SANSE in Romania

Ghidul de interventie este realizat in cadrul proiectului proiectului SANSA – Sprijin pentru autocunoastere si autodepasire a situatiei de vulnerabilitate implementat de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector in parteneriat cu Asociatia Four Change, SC Centrul de Consultanta si Studii Europene SRL si Fundatia de Sprijin Comunitar Bacau. Proiectul este implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordata din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013. Obiectivul general al proiectului il constituie facilitarea accesului la ocupare si informare pentru 1.140 de persoane din regiunile Bucuresti-Ilfov, Sud-Est si Nord-Est, in vederea combaterii excluziunii sociale si a marginalizarii persoanelor vulnerabile din cele trei regiuni mentionate.

Citeste si: Campanie impotriva VIOLENTEI VERBALE, in Sectorul 6

Lansarea ghidului va avea loc la oar 9.30, in Sala de Consiliu a Primariei Sector 6.

Sursa foto: 4change.ro