Diana Gabriela Damian, studenta din Barlad ranita intr-un accident in Bucuresti a murit la spital

Diana Gabriela Damian, studenta din Barlad care a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni din Bucuresti a murit la spital dupa aproape trei saptamani in care s-a zbatut intre viata si moarte, informeaza B365.ro.

Diana Gabriela Damian, in varsta de 19, ani s-a zbatut timp de 18 zile intre viata si moarte, dar a pierdut lupta. Tanara studenta din Barlad a murit, la sfarsitul saptamanii trecute, in spital, in ciuda eforturilor medicilor de a o salva, scrie B365.

Diana Gabriela Damian era studenta in primul an la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti. Era pasionata de arta si televiziune. Ii placea mult sa picteze icoane pe sticla si prezenta rubrica de “Inventii” la postul local de televiziune EST 1.

Soferul criminal, din vina caruia Diana si-a pierdut viata, are doar 20 de ani si nu a reusit sa franeze la timp. Impactul cu masina a fost atat de puternic incat studenta a fost proiectata la 40 de metri distanta.

Vinovatul s-a ales doar cu permisul suspendat, dosarul acestuia aflandu-se in prezent in cercetare la Judecatoria Sectorului 1.

Sursa foto: ziua de constanta