Diana Munteanu Niculescu si-a luat adio de la telespectatorii emisiunii “Conferinta de presa”

Diana Munteanu Niculescu a incheiat un capitol important din viata ei. Sotia lui Claudiu Niculescu a anuntat aseara, pe pagina de Facebook, ca nu va mai prezenta emisiunea “Conferinta de presa” de la Antena 2, motivul fiind acela ca nu mai face parte din noua grila de programe a postului Antena 2, care se va numi Antena Stars.

Emisiunea “Conferinta de presa” era prezentata de Diana Munteanu Niculescu, iar ultima editie a avut loc odata cu ziua ei de nastere. Frumoasa sotie a lui Niculescu le-a multumit pe pagina de Facebook a emisiunii tuturor celor care au urmarit “Conferinta de presa” si le-a urat sarbatori fericite.

“Ieri, odata cu ziua mea de nastere, s-a incheiat un capitol frumos din viata mea, numit “Conferinta de presa”, capitol din care voi toti ati facut parte alaturi de mine in toti acesti ani. Ma inclin in fata voastra si va multumesc pentru fidelitate, pentru timpul dedicat si mai ales pentru atasamentul vostru neconditionat”, a scris Diana.

Aceasta a adaugat: “Sper sa ne revedem curand dragii mei! Sarbatori fericite si tot binele din lume vi-l doresc! Va pup si va imbratisez cu drag!”.