Diana Sorescu, jurnalista care a decedat cu laptopul in brate la numai 26 de ani

Diana Sorescu, redactor-sef adjunct la revista UNICA, a decedat cu laptopul in brate la numai 26 de ani. Diana suferea de o boala cronica, edemul pulmonar dandu-i batai de cap in fiecare an, mai ales in aceasta perioada a anului.

Din pacate, tot in fiecare an, Diana a amanat o vizita la un specialist care ar fi putut-o ajuta, iar acest lucru se pare ca i-a fost fatal. Diana Sorescu si-a dorit sa fie jurnalista inca de cand avea numai 12 ani. “Scrisul nu este ceea ce stiu sa fac, este ceea ce sunt”, scria Diana pe blogul personal.

Diana a decedat cu laptopul in brate, dupa ce reusise sa termine lucrul la relansarea blogului sau, Diana cu Vanilie. Se pare ca ea vorbea pe o retea de socializare cu iubitul sau, iar in momentul in care Diana nu i-a mai raspuns, acesta s-a dus la locuinta ei, a spart usa,  insa nu a mai putut face nimic.

Diana Sorescu a decedat la data de 6 noiembrie 2013, ea fiind inmormantata, sambata, in orasul natal, Sinaia. Diana a activat timp de sapte ani in presa, ultimii trei petrecandu-i in redactia revistei UNICA.

Sursa foto: UNICA