Diana Şoşoacă i-a pus gând rău lui Raed Arafat! Vrea să-l distrugă

Diana Șoșoacă, senator AUR, i-a pus gând rău șefului DSP, Raed Arafat. Șoșoacă a lansat un atac distrugător la adresa lui Arafat pe care vrea să-l lase și fără funcția de la DSP dar și fără cetățenia română!

Diana Şoşoacă a realizat un live pe pagina sa de Facebook în cadrul căruia solicită demiterea lui Raed Arafat, după ce șeful DSP a criticat-o pentru refuzul de a purta masca de protecţie.” Trebuie demis Arafat urgent pentru el este artizanul distrugerii României, a naţiei române şi a poporului român. Din ce în ce mai multe dovezi, în sprijinul celor afirmate de mine, vin dovezi din instanţă şi de la medici.

Le mulţumesc tuturor medicilor şi personalului medical care au venit către mine şi mi-au dat dovezi, inclusiv alte studii medicale care spun că această mască nu cauzează beneficii, ci din contră, pe termen lung, poate cauza boli ireversibile. O să le dau publicităţii. Sunt toate depuse la dosarele din instanţă”, a declarat Diana Şoşoacă, în mesajul video de pe Facebook.

„Ţara asta nu este a lui Orban, nu este a lui Iohannis şi în niciun caz a lui Arafat care este a venit în România şi a obţinut o cetăţenie care i se poate şi lua. Şi cam asta lucrez eu acum. Să îi iau cetăţenia lui Arafat pentru că ne-a distrus destul. Lucrăm şi atacăm, o să vedeţi!”, a mai precizat Diana Şoşoacă.

Sursa foto:  facebook