Diana Şoşoacă îi cântă prohodul lui Alexandru Cumpănașu

Diana Șoșoacă, senator AUR, a explicat la România Tv situația gravă în care se regăsește Alexandru Cumpănașu din cauza scandalului declanșat de postările halucinante ale acestuia pe Tik Tok. Pe numele lui Cumpănașu au fost depuse mai multe plângeri pentru corupere de minori.

Diana Șoșoacă s-a declarat “consternată” de faptul că Alexandru Cumpănaşu ar fi făcut propuneri indecente unor minore pe Tiktok. De profesie avocat, senatorul AUR a spus că este vorba despre un abuz psihoemoţional şi “va plăti cu ani grei de închisoare dacă se va dovedi aşa ceva”.

„Este un abuz psihoemoţional şi vă spun că asta se va plăti cu ani grei de închisoare dacă se va dovedi aşa ceva. Sunt în consternată. Nu îmi vine să cred că un om cu o asemenea notorietate şi cu lupta pe care a avut-o el în spate a fost în stare de aşa ceva.

Discutăm despre interesul superior al copilului. Indiferent despre cine a fost, acel matur trebuie să plătească pentru că discutăm despre un abuz psihoemoţional care mai ales pentru o fată va avea repercusiuni grave în viaţa, mai ales că discutăm despre o vârstă adolescentină”, a declarat Diana Şoşoacă.

„Nu îmi vine să cred că un om de o anumită maturitate, cu o anumită notorietate – presupun că are şi copii – poate să poarte asemenea discuţii cu minore, în condiţiile în care ştie că toate aceste conversaţii pot deveni publice.

Se va apăra că fie nu sunt ale lui, fie că a fost sub influenţa alcoolului, fie că le-a scris altcineva din casă”, a precizat Diana Şoşoacă.

Sursa foto: captura video