Diana Șoșoacă luptă împotriva vaccinării împotriva coronavirusului: „O să mori oricum! Dar depinde cum”

Diana Șoșoacă, senator AUR, continuă lupta împotriva vaccinării împotriva noului coronavirus și a manipulării legată de acest subiect.

„Nu poți să te cerți cu ei acolo (n.red. parlamentari, guvernanți). Nici la televizor. La televizor se ceartă singuri, sunt bătuți în cap. Eu sunt un om obișnuit. Nu-mi plac fițele ăstora din Parlament, nu-mi plac fițele celor din Guvern, nu-mi plac fițele de Cotroceni.

Dacă vrem schimbare, să se înceapă cu o schimbare a caracterului. Pentru că de nasuri pe sus și de fițe m-am săturat. Ei sunt prea uniți în răutatea lor, iar noi prea dezbinați în bunătatea noastră” , a declarat Diana Șoșoacă.

„Drobul de sare. „Aoleu mor” – Pai o să mori oricum. Acum depinde: mori demn sau mori prost. Fiecare alege de care baricadă e. A proștilor sau a demnilor. Oricum, de murit, murim cu toții” , a continuat Diana Șoșoacă.

Scandal în direct cu Alexandru Rafila

“Nu are dreptul să mă convingă, un medic nu trebuie să mă convingă, medicul trebuie să îmi expună care sunt efectele pozitive și cele negative ale vaccinului, iar eu hotărăsc, nu are dreptul să mă convingă. Dacă dânsul încearcă să mă convingă, trebuie să îmi plătească și despăgubiri. Întotdeaua i-am cerut despăgubiri oricui, așa suntem noi avocații, mereu cu contractul în mână.

De ce spuneți că trebuie vaccinați 12 milioane de oameni? (n. red. – către Alexandru Rafila). Dacă 12 milioane de oameni nu se vaccinează de ce vreți să îi obligați? Nu aveți dreptul să obligați pe nimeni”, a declarat Diana Șoșoacă, miercuri, în timpul unei emisiuni de la Antena 3.

Iată o parte din timpul dialogului dintre Diana Șoșoacă și medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, ultimul oferindu-i o replică genială senatorului AUR.

Diana Şoşoacă: Adică şi cei negativi sunt tot pozitivi?

Alexandru Rafila: Mă lăsaţi să vorbesc?

Diana Şoşoacă: Totuşi, cred că pot să vă pun o întrebare!

Alexandru Rafila: Puneti întrebări în cascadă!

Diana Şoşoacă: Pentru că sunt mai inteligentă decât alţii!

Alexandru Rafila: Absolut, se vede de la distanţă!

Sursa foto: adevarul