Diana Șoșoacă, umilită de Mara Bănică și Stelian Tănase

Diana Șoșoacă a fost în ultima perioadă cel mai mediatizat politician român. Dar nu datorită activității sale din Parlament, ci din cauza ieșirilor sale în care susținea aceleași lozinci și îndemna oamenii să nu respecte restricțiile și măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

Acum a venit momentul ca Diana Șoșoacă să fie umilită public după ce fosta senatoare a avut o nouă ieșire în decor supărată că oamenii și reprezentanții mass media nu au mai dat curs invintației de a veni sâmbătă în Piața Victoriei și au privat-o pe aceasta de o nouă baie de mulțime.

Mara Bănică și Stelian Tănase au criticat-o extrem de dur pe Diana Șoșoacă, cei doi fiind ultimii dintr-o listă lungă de persoane publice care și-au manifestat dezaprobarea față de atitudinea și comportamentul politicianului.

„Eu nu sunt deloc de acord, exact cum zicea doamna Monica Pop, cu tâmpenia asta propagată de tot felul de inconștienți: Fugiți români din spitale! Protestați pe străzi! Că de aia nu scăpăm mai repede. Noi suntem un popor de smecheri, pe noi nici boala nu ne lovește, nici Covid-ul nu ne lovește, nici nimic, nici Poliția nu ne dă amenzi. Noi putem și ne transformăm în bombardieri. Uite că ne lovește boala, uite că există, uite că nu ne omoară în spitale, ne omoară faptul că nu mergem la timp în spitale. Am vorbit cu biata Cornelia în ultima perioadă. Era bolnavă de Covid și nu voia să meargă la spital tocmai din această mentalitate imbecilă că spitalul o omoară. Asta să fie foarte clar. Dumnezeu să o ierte!”, a adăugat jurnalista. Au căzut victime acestei mentalități via Diana Șoșoacă și mai știu eu cine”, a spus Mara Bănică la Antena 3.

„Excelența sa, dna senator Diana Soșoacă a făcut ieri o criză de nervi. Motivul – la mitingul de protest anunțat de ea nu apărut nimeni. Ca să vezi!! Nici partizanii ei incorijibili, nici televiziunile nu s-au prezentat. Mă întreb unde e a dispărut „poporul român” de la care se revendică ea tot timpul? In codrul verde, pesemne, cel frate cu românul. Da, se pare că nu mai interesează pe nimeni prestațiile ei. Clownerie, panaramă și atît. Lumea s-a prins. Chari si cei mai fani. Ieri spectacolul s-a contramandat. Reacția ei? A umplut fb-ul cu prostii.

Citez- „Iesiti ca m-am saturat de telefoanele voastre si de mesajele in care va plangeti, va lamentati! Nu va este rusine sa stati in case si sa va lamentati in timp ce mortii vostri nu mai au parte de o inmormantare crestineasca?” Le zice, bre. E nervoasă că nu mai este urmată. Și-a pierdut brusc publicul. Au lăsat-o din brațe sustinătorii, mitingiștii, platitorii de amenzi, niste servicii, Sputnik, toți. A costat-o cred și absența de la Metrou. Multi o vedeau in fruntea protestatarilor din subteran. Destui s-au simțit trădați de absența ei. Scena de ieri, cu ea singura in piata Parlamentului, a fost homerică. De o mare tristețe. Ce film mișto s-ar face de aici. Ce personaj! Am citit pe chipul Șoșoacăi dezamăgire si furie. Si piata pustie..Tare, nene.

De ce a fost părăsită? Pentru că nu mai produce. A devenit plicticoasă, noutatea s-a dus. Nu mai vine cu nimic, are aceleasi vorbe, dansuri și tricouri. Repertoriu prea sărac! Repetă într-una un scheci simpluț. Se stie, mulțimile sunt volatile – se formează ușor și se destramă la fel. Se plictisesc repede, au nevoie de povești, de intimplări noi ca să se entuziasmeze Or, Șoșoaca nu mai livrează marfa asta. Repetă aceeași schemă. Ii trebuie alt regizor, ceva mai imaginativ. Dragilor, hai să dăm pagina. P-asta am citit-o”, a scris Stelian Tănase pe pagina lui de facebook.

Sursa foto: adevarul