DIANDRA, castigatoarea NEXT STAR. Toata lumea incearca asta acasa acum!

DIANDRA A CASTIGAT EDITIA NEXT STAR DE MARTI, 16 SEPTEMBRIE. DIANDRA este o pustoaica din Roman, in varsta de 11 ani, care a facut senzatie la NEXT STAR cu vocea si cu un pahar. “Asa ceva n-am vazut in patru sezoane. Extraordinar!”, a exclamat Connect-R, dupa ce a vazut cat de talentata este moldoveanca, care a cantat o piesa acompaniindu-se de un pahar de plastic.

“Baaai, sunteti nebuni?!!!. Sunt sigur ca toata lumea incearca asta acasa acum. Sunt sigur ca toti cei de acasa vor incerca, asa cum au invatat si Macarena”, a exclamat si Pepe. 

“Nu-mi dau seama cum a facut dar…”, a completat Connect-R, care impreuna cu Lora au incercat sa afle cum procedeaza Diandra cu paharul-minune. Iar DIANDRA le-a explicat: “1, 2, 123, unu, doi, trei… pe marginea paharului…”. “Auzi DIANDRA, lasa-i sa mai studieze o luna”, le-a spus Maria Carceni, vazand ca Lora si Connect-R se cam incurca cu paharele.

Mondo News iti recomanda si: NEXT STAR: Anastasia Constantinescu l-a facut sa planga pe Connect-R

Reactia juriului NEXT STAR:

“Eram pregatit sa spun ca in muzica e ca indragoiste, nu exista reguli. Dar de fapt cred ca a inceput Next Star”, a spus Connect-R. “I-ai uimit Diandra”, a completat Dan Negru.

“Tu observi cat de bine sunt pregatiti copiii sezonul asta? Este extraordinar. Mie nu mi-ar fi trecut niciodata prin cap sa fac asta. Lejeritatea cu care a cantat inseamna un profesor bun de canto”, a spus Lora, care a adaugat: “e foarte greu sa nu iesi din ritm!”.

Va prezentam mai jos cateva imagini “de culise” cu Diandra.

Diandra a postat, in 29 iulie, un mesaj pe pagina sa de socializare, insotit de o piesa pe care i-a dedicat-o special mamei sale. “Pentru mama! Cu drag DIA!”. Va invitam sa o ascultati mai jos.