Dică nu-și cunoaște deocamdată viitorul, însă un antrenor a bătut deja la ușa lui Gigi Becali

Nicolae Dică nu-și cunoaște deocamdată viitorul, însă un antrenor a bătut deja la ușa lui Gigi Becali. Tehnicianul de la FCSB își joacă postul, duminică, iar pierderea campionatului ar echivala cu despărțirea gruparea roș-albastră.

Gigi Becali a anunțat deja că va renunta la Dică dacă FCSB nu va lua titlul, iar un prim antrenor anunță deja că este dispus să vină în locul tehnicianului originar din Pitești.

Este vorba despre Ilie Stan, care spune că nu-și face griji în ce privește relația dificilă cu Gigi Becali. “M-am înțeles bine cu Gigi și aș mai lucra cu el. Când lucrăm cu el, discutăm foarte mult, dar nu se implică să impună. Îmi spunea ‘Dar nu e mai bine să joace X sau Y’, însă eu luăm decizia cum credeam eu că e mai bine”, a spus Ilie Stan la Digi Sport.

Citește și: REVOLUȚIE LA FCSB! NOUĂ JUCĂTORI AU BAGAJELE FĂCUTE

Ilie Stan a mai fost antrenorul echipei roș-albastre între octombrie 2011 și martie 2012. În prezent este liber de contract după ce a plecat din Iran. FCSB va afla duminică dacă va fi noua campioană a României. FCSB va întâlni Astra Giurgiu, în timp ce CFR Cluj va juca împotriva Viitorului Constanța.

Sursă foto: sport