Diego Armando Maradona va reveni pe terenul de fotbal. Ca jucator, nu ca antrenor!

Celebrul Diego Armando Maradona ve reveni pe gazon, insa nu din postura de antrenor asa cum s-ar fi asteptat toata lumea, ci ca jucator legitimat, informeaza presa britanica. „El Pibe D’Oro”, in varsta de 53 de ani, a acceptat propunerea unui bun prieten de-al sau de a evolua pentru o grupare din liga a V-a argentiniana.

Chiar daca microbistii ar putea crede ca este vorba despre o gluma nevinovata, menita sa faca senzatie, toate lucrurile au fost stabilite, inclusiv data la care celebrul Maradona va debuta pentru noua sa echipa, noteaza jurnalistii de la mirror.co.uk.

 Astfel, „Dieguito” va debuta pentru Deportivo Riestra pe data de 23 martie, o echipa sponsorizata de un bun prieten al sau, Victor Stinfale, de meserie avocat.

Citeste si: Romania – Argentina: Sudamericanii au anuntat lotul. Nu lipsesc Messi, Higuain, Aguero sau Di Maria 

Sursa citată mai scrie ca succesul este atat de mare, incat Deportivo Riestra – echipa la care va juca – va fi mutata de pe arena de 3.000 de locuri pe stadionul lui San Lorenzo, care are o capacitate de 45.000 de locuri.

Oficialii lui Deportivo Riestra au depus o cerere la Federatia Argentiniana pentru a-l legitima pe Maradona: “Cam in 5 saptamani va juca pentru noi. Va debuta in jurul datei de 23 martie”, a declarat pentru Mirror o sursa din interiorul clubului.

Diego Armando Maradona a renuntat la fotbal la varsta de 38 de ani, in 1998, iar ultimul club la care a jucat a fost Boca Juniors.

Sursa foto: radiocitylight.com