DIETA de VEDETA! Cum se mentin ANGELINA JOLIE, CLAUDIA SCHIFFER sau SCARLETT JOHANNSON

Multe dintre vedete au silueta de viespe, picioare tonifiate si abdomen plat. Nu prin formule magice, ci printr-un stil de viata sanatos si o alimentatie bine organizata. Iata exemplele unor femei frumoase si admirate care au obtinut rezultate excelente.

 Anca Turcasiu are meniu ovo-lacto-vegetarian

Cantareata Anca Turcasiu a adoptat de foarte multa vreme o alimentatie ovo-lacto-vegetariana. Este foarte atenta la produsele pe care le consuma si incearca sa respecte proportiile pe care le recomanda specialistii in nutritie. Artista declara ca din frigiderul sau nu lipsesc fructe, legume, carne de peste, oua si lapte degresat.

CITESTE SI: IMAGINE INCENDIARA cu IRINA SHAYK. Rusoaica s-a DEZBRACAT din nou! Foto in articol

Scarlett Johansson prefera carne alba si legume

Actrita Scarlett Johansson este foarte atenta cu silueta ei si meniul pe care il alege cel mai des este unul hipocaloric, bazat doar pe carne alba, legume fierte in abur alaturi de mult sport. Dieta este eficienta, dar nu si recomandata, ci poate doar pe o perioada scurta de timp. Motivul este ca lipsesc alimentele fainoase, zaharul și fructele, ceaa ce inseamna ca organismul este privat de nutrienti de care are absoluta nevoie.

Angelia Jolie alege peste, lapte, miere

Celebrea actrita Angelina Jolie se mentine in forma cu peste si diferite tipuri de carne slaba. De asemenea, ia intotdeauna micul dejun imediat dupa ce se trezeste, masa care consta in cereale integrale si lapte. In plus mierea de albine este sursa de energie a actritiei, de gustul careia se declara absolut fermecata si consuma foarte multa apa.

CITESTE SI: BOMBA EMILIA CLARKE, sex in trei cu RYAN GOSLING si CHANNING TATUM

Claudia Schiffer merge pe varianta fructe si salate

Fostul fotomodel de origine germana Claudia Schiffer isi merita pe deplin statutul pe care il are in clasamentul celor mai frumoase femei din lume. Ea se mentine extraordinar, iar unul dintre secrete este ca mananca pana la pranz numai fructe. Cina consta in salate usoare si multe legume proaspete, suc de rosii si ceaiuri. Are trei mese pe zi si desi nu par prea consistente, sunt totusi echilibrate.

Sursa foto www.libertateapentrufemei.ro