Diferenta intre barbati si femei. Bacul zilei

Doua tinere foarte frumoase povestesc:
-Fata, aseara ai avut parte de ceva sex de calitate?
-Deloc! A fost un dezastru. Barbatul meu  a venit acasa de la serviciu, s-a pus direct la masa, a mancat cina in 3 minute, s-a suit pe mine, a terminat in  nici 4 minute si apoi direct la somn… Dupa 2 minute sforaia. Dar tu, ai avut parte de ceva mai calumea?
-Oh, a fost ceva de vis… Incredibil! Barbatul meu  a venit acasa. M-a dus in oras la o cina romantica. Dupa cina, ne-am plimbat o ora. Cand am ajuns acasa, el a aprins lumanari prin toata casa, iar dupa o ora de preludiu am facut sex total o ora intreaga, fantastica! Iar dupa aceea am stat amandoi in pat de vorba o ora. A fost ceva de nedescris! Fantastic!
In acelasti timp sotii lor stau de vorba:
-Ceva sex de calitate aseara?
-Da, ce sa mai spun? A fost excelent! De la servici, am mers acasa, cina era pe masa, am mancat, i-am tras-o nevestei si mai apoi direct la somn… Dar tu?
-A fost oribil. Am ajuns acasa obosit de la servici si nu era nimic de mancare in casa, fiindca se oprise curentul electric pana dimineata. De-aia a trebuit s-o duc pe nevasta-mea la restaurant in oras, si-a fost atat de scump ca n-am mai avut bani de taxi si ne-am intors pe jos acasa, cale de-o ora. Eram atat de nervos cand am ajuns acasa, ca nu mi s-a mai sculat pentru o ora, si dupa aia nu mi-am putut da drumul o ora. In sfarsit, cand am reusit sa termina, aveam asa niste draci, ca am reusit sa adorm abia dupa o ora!