DIICOT continua audierile in DOSARUL FRF: Parada fostilor membri din Comitetul Executiv continua

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) continua, joi, audierile in cazul milionului de dolari “disparut” de la FRF.  In fata procurorilor a ajuns Stefan Stana, fost membru in Comitetul Executiv al FRF, reprezentantul cluburilor de Liga a 2-a.

La iesirea de la audieri, Stana a declarat ca nu stie foarte multe despre ancheta si ca nu s-a ocupat direct de problemele investigate. “Eu sunt proesor de sport, nu ma pricep la cladiri. Au fost comisii care s-au ocupat, dumnealor stiu mai bine. Au fost discutii de 5 minute”, a declarat acesta.

CITESTE SI: DIICOT ZGUDUIE FRF: REACTII MIRCEA SANDU SI IULIU MURESAN. CARE ESTE TINTA FINALA A PROCURORILOR. UPDATE

Audierile vor continua cu Jeno Szasz, Daniel Robe si Dumitru Costin, fosti membri ai Comitetului Executiv al FRF Jeno Szasz, Daniel Robe si Dumitru Costin.

In dosar au mai fost audiati fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Dumitru Dragomir, presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, fostul vicepresedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Patritiu Abrudan, si presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter.

CITESTE SI: DUMITRU DRAGOMIR, AUDIAT LA DIICOT IN DOSARUL FRF. REACTIA FOSTUL SEF DE LA LPF

Potrivit unor surse judiciare, in perioada 2010-2012, s-a constituit un grup infractional organizat prin care s-a urmarit insusirea sumei de peste un milion de euro, bani proveniti din finantarea FRF de catre FIFA, care au fost supusi unui proces de reciclare, fiind efectuate transferuri succesive prin conturile mai multor persoane juridice si fizice. Infractiunile vizate de acest dosar sunt de constituire a unui grup infractional organizat, delapidare si spalare de bani.

Sursa foto: sport