DIICOT: Grupare specializata in trafic de CANABIS, destructurata

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au destructurat o grupare specializata in trafic ilicit de CANABIS, fiind retinuti trei inculpati fata de care Tribunalul Bucuresti a luat masura ARESTARII PREVENTIVE.

Potrivit unui comunicat emis vineri de DIICOT, pe 21 septembrie inculpatii Sergiu Gavriliu si Ovidiu Costin Toma au fost depistati pe raza judetului Ilfov in timp ce detineau in vederea traficarii cantitatea de aproximativ 58,75 kg masa verde CANABIS (33 de plante mature), CANABIS cultivat intr-o plantatie outdoor, precum si circa 230 de grame de CANABIS uscat.

Citeste si: TARGOVISTE: MEMBRII UNEI GRUPARI CARE VINDEA DROGURI, AUDIATI IN URMA UNOR PERCHEZITII

Ulterior, inculpatul Tudor Lenghel a detinut si vandut aproximativ 120 de grame de CANABIS uscat.

In cauza exista suspiciunea rezonabila ca din iulie persoanele cercetate au detinut si traficat pe raza municipiului Bucuresti diferite cantitati de DROGURI de risc.

Pe intreg parcursul procesului penal suspectii si inculpatii beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie, precizeaza sursa citata.

TRAFIC DE DROGURI CU O MASINA DIPLOMATICA A VATICANULUI

Sursa foto: ziuaconstanta.ro