DIICOT vrea sechestru pe averea lui GRUIA STOICA. Ministerul Transporturilor i-a dat banii inapoi

SCANDAL intre Ministerul Transporturilor si DIICOT, dupa ce SUBALTERNII ministrului Dan Sova i-au returnat omului de afaceri GRUIA STOICA garantia depusa de acesta atunci cand a incercat sa cumpere CFR Marfa.

Potrivit postului Realitatea TV, care citeaza o informatie aparuta pe blogul jurnalistului DAN TURTURICA, cele 10 milioane de euro, depuse de proprietarul GFR, ar fi trebuit virate catre DIICOT, asa cum se arata intr-o solicitare a Directiei.

Citeste si: GRUIA STOICA A FOST PLASAT IN AREST LA DOMICILIU

Cu toate acestea, Ministerul Transporturilor i-a inapoiat BANII lui GRUIA STOICA.

Potrivit lui Dan Turturica, sub mandatul lui Sova, SUBALTERNII sai au gasit un tertip pentru a-i returna garantia proprietarului Grup Feroviar Roman, printr-un act semnat noaptea. Toate acestea in conditiile in care angajati din minister isi dadusera avizul pentru a transfera banii catre DIICOT.

Acum, decizia ANGAJATILOR este investigata atat de Corpul de Control al ministerului, cat si de cel al premierului. Cel mai probabil, ministrul Dan Sova va trebui sa dea explicatii chiar daca nu a semnat ordinul de returnare a garantiei, scrie Dan Turturica.

Pe de alta parte, DIICOT a refuzat sa faca orice comentariu, dar nu a negat informatia.

GRUIA STOICA, CERERE INEDITA DIN AREST

Sursa foto: gandul.info