Dilema lui Victor Ponta: Ghita Ciobanu’ sau Ghita Mafiotu’?

Premierul Victor Ponta are o mare dilema in aceasta perioada a anului. Mai marele pesedist nu stie pe cine sa aleaga intre Ghita Ciobanu’ si Ghita Mafiotu’.

In ciuda faptului ca pare destul de simplu, Ponta a primit un semnal clar din interiorul partidului ca sunt probleme mari intre cei care sunt “mandri ca sunt romani”.

Revenind, ne vedem nevoiti sa-i dam o mana de ajutor barcagiului speriat de parasute si sa il punem in tema cu plusurile si minusurile celor doi.

Citeste si: PSD, mandri ca suntem romani sau mandri ca suntem la putere? 

Astfel, Ghita Ciobanu’ sta mai mult in fata camerelor, in timp ce Ghita Mafiotu’ sta mai mult in spatele lor; Ghita Ciobanu’ lanseaza invitatii  la stana, iar Ghita Mafiotu’ amenintari cu moartea; Ghita Ciobanu’ are un magazin amarat in Capitala, in timp ce Ghita Mafiotu’ are afaceri de nu le mai stie numarul, mai ales a celor cu statul; Ghita Ciobanu’ este mai prieten cu Ponta junior si bun la facut poze in campanie, in timp ce Ghita Mafiotu’ este tovaras cu baronii si are o televiziune cu un impact mai mare decat facebook-ul. Ca atare alegerea putea fi una mai mult decat simpla si logica pana marti 13 (n.aut. nu seamana dar aduce cu vineri 13, trei ceasuri rele, etc) cand Ghita Mafiotu’ l-a amenintat cu moartea pe un coleg de la PSD.

Prima reactie a premierului o stim déjà: “Hai domne’ ati vazut prea multe filme cu Al Capone!” asezonata cu laitmotivul “Eu as candida la Cotroceni, dar numai daca voi ma vreti ” si incheiata amenintator cu “Realitatea ti-ai platit taxele?”

Apoi va urma, cu siguranta, o noua manevra de aparare a baronilor de genul Adi Duicu (“poate a sunat din biroul meu, dar de la telefonul lui”), Florin Popescu (“puii s-au mancat, iar el nu cotcodaceste”) sau Radu Mazare (“Radu este un om pe care il apreciez si care va rezista foarte mult”).

Citeste si: Sarbatoarea de 1 mai poluata cu barcagii, parasute si cu multa mazare

Problema, draga Victore, este ca acum unul dintre apropiatii dumitale si iubitor de baschet la fel ca domnia ta l-a amenintat pe un alt cotizant de seama cu moartea si a bagat dihonie in PSD, iar in aceasta situatie varianta cu Ciobanu’ ar fi mai indicata, in ciuda faptului ca este mai ieftina, decat cea cu Mafiotu’! Parerea noastra….

Sursa foto: facebook.com