Dimitrie Cantemir despre ororile sexuale ale sultanului Ibrahim, spaima virginelor

Mărturiile istorice păstrate de secole scot la iveală amănunte șocante despre viețile amoroase ale celor mai cunoscute personalități. Sultanul Ibrahim (1615-1648) al Imperiului Otoman a fost celebru în istorie datorită înclinațiilor sale extravagante. Modul de viață al sultanului i-a înfiorat pe cronicarii vremii.

Conform Adevărul, sultanul a dat ordin să îi fie confecționat, din aur, vaginul unei vaci,  și să fie căutată tânăra care se potrivește măsurilor acestuia. Dimitrie Cantemir, domn al Moldovei și mare carturar, a fost șocat de modul halucinant în care își alegea femeile.

”Odata a văzut organul genital al unei vaci sălbatice. Tarat de poftă brutală, a cerut să i se facă din aur un model la fel. Apoi l-a trimis în tot imperiul că porunca să i se caute o muiere, la fel că vacă, care să îi servească poftelor lui. În cele din urmă a găsit una pe plac și și-a făcut-o concubina.  Își făcuse o colecție mare de picturi, care reprezentau diferite feluri de raporturi sexuale”, a dezvăluit Dimitrie Cantemir în Istoria Imperiului Otoman.

Organiza orgii la palat

Sultanul avea o viață desfrânată, iar în fiecare săptămâna avea o virgină la dispoziție pentru a fi deflorată. ”În grădina Palatului, numită Ghassi, adună de multe ori toate concubinele lui, le făcea să se dezbrace cu totul, se dezbracă și el în pielea goală, necheza că armasarii și se arunca între ele. Acestea, la porunca lui,  trebuiau să se apere cu mâinile, cu picioarele, până când răpea pe una și o siluia”, mai precizează Dimitrie Cantemir.

Citește și: ÎMPĂRĂTEASA OBSEDATĂ DE SEX! MODUL INCREDIBIL ÎN CARE ȘI-AR FI GĂSIT SFÂRȘITUL

Pe zi ce trecea, tendințele extravagante ale sultanului deveneau de necontrolat. Ibrahim a murit strangulat, iar cronicarii mărturisesc că acesta și-a pierdut viață în urmă deciziei sale de a-și îneca cele 280 de femei în  haremul sau. Una dintre concubine a supraviețuit, iar ulterior l-a ponegrit.

O altă legendă bizară pe seama sultanului este faptul că avea o obsesie pentru femeile obeze. A ordonat să i se aducă cea mai grasă femeie din lume pentru haremul sau. O tânăra ce cântărea 150 de kilograme a fost găsită în Georgia, iar sultanul i-a oferit titlul de guvernator general al Damascului.

Sursa text și foto: adevărul