Din dispozitia primarului RARES MANESCU, 1.200 de metri cubi de zapada au fost ridicati din Sectorul 6

Primarul RARES MANESCU a dispus ca Directia Generala de Politie Locala a SECTORULUI 6, prin Directiile Ordine Publica si Mediu, impreuna cu echipe formate din reprezentanti ai operatorului de salubritate S.C. Urban S.A., sa organizeze o actiune privind degajarea si transportul zapezii de pe arterele principale si secundare din zona Drumetul, Cartier Drumul Taberei.

La actiunea care s-a desfasurat atat pe timpul zilei de ieri cat si noaptea trecuta au fost scoase in teren 49 de utilaje, cu ajutorul carora aproximativ 1.200 de metri cubi de zapada au fost ridicati de pe domeniul public si transportati pe terenul special amenajat in zona CET –VEST.

Din verificarile intreprinse de inspectorii de mediu din cadrul Politiei Locale, s-a constatat ca se impune continuarea eforturilor cu privire la curatarea de zapada a zonelor din apropierea trecerilor de pietoni, cu precadere cele din zona intersectiilor si a statiilor/refugiilor R.A.T.B..

Totodata, Politia Locala Sector 6 adreseaza un apel cetatenilor din sector sa sesizeze la numerele de telefon 021/4131620 si 021/9546 prezenta pe strada sau in scarile blocurilor a unor persoane fara adapost, pentru ca acestea sa fie preluate si transportate la unul dintre centrele sociale de pe raza SECTORULUI 6.

“In prezent, in SECTORUL 6, circulatia rutiera si pietonala se desfasoara in conditii normale de iarna. Pe parcursul acestei saptamani, in urma actiunilor de deszapezire si tratare a carosabilului cu material antiderapant, intreprinse de ADPDU si Urban, au fost distribuite 763 de tone de material antiderapant si 250 de tone de solutie ecologica antiinghet. Ne vom concentra in zilele care urmeaza pe evacuarea gramezilor de zapada de pe trotuare si din intersectii”, a declarat primarul RARES MANESCU.

Sursa foto: primarie6