Din dispozitia primarului RARES MANESCU in Sectorul 6 sunt ridicate inca 15 masini abandonate

In intervalul 29.02 – 04.03.2016, reprezentantii Directiei Protectia Mediului SECTOR 6 desfasoara actiuni de ridicare a 15 vehicule abandonate/fara stapan. Interventiile se deruleaza conform dispozitiilor PRIMARULUI SECTORULUI 6 nr. 1230/17.02.2016 (10 vehicule abandonate), respectiv nr. 1231/17.02.2016 (5 vehicule fara stapan).

„Actiunile de inlaturare a masinilor abandonate pe domeniul public continua. Activitatea este mai putin rapida decat ne-am fi dorit, insa reglementarile specifice ale Legii 421/2002 nu ne permit sa actionam intr-un ritm foarte alert.

As vrea sa le multumesc celor care ne-au semnalat prezenta autovehiculelor abandonate si sa ii asigur ca, atunci cand termenele legale de instiintare expira, eliberam spatiile cu celeritate”, a declarat PRIMARUL SECTORULUI 6, RARES MANESCU.

Vehiculele, impreuna cu bunurile aflate in interior, vor fi ridicate, transportate si depozitate de catre Administratia Domeniului Public si Dezvoltare Urbana SECTOR 6 in locuri special amenajate, sub  coordonarea unui agent din cadrul Directiei Generale de Politie Locala SECTORUL 6.

Sesizarea cu privire la existenta unor vehicule stationate pe domeniul public/privat al Municipiului Bucuresti aflat in administrarea SECTORULUI 6, presupuse ca fiind fara stapan, se poate face in scris, verbal sau telefonic de orice persoana sau din oficiu de catre agentii constatatori din cadrul Directiei Generale de Politie Locala SECTOR 6.

Sursa foto: primarie6