Din noiembrie se ridica RESTRICTIILE DE CIRCULATIE pe PODUL PRIETENIEI

Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor (MT), RAZVAN CUC, a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Giurgiu, ca in cel mult o luna, pe PODUL PRIETENIEI SE VA CIRCULA NORMAL pe ambele sensuri, FARA RESTRICTII DE CIRCULATIE, relateaza Agerpres.

“Domnul ministru Matache a efectuat in urma cu doua zile o vizita la Podul Prieteniei pentru a vedea exact cum evolueaza lucrarile. Am inteles de la domnia sa ca a fost stabilit un termen pana la care sa se poata pune in functiune in mod normal circulatia pe ambele sensuri ale Podului Prieteniei, spre sfarsitul lunii noiembrie, urmand ca anul viitor, in primavara, sa fie finalizata si ultima portiune din lucrari pe o lungime de aproximativ 300 de metri si probabil atunci vor mai fi cateva restrictii de circulatie. Dar in principiu, de anul acesta, circulatia pe pod va putea fi facuta pe ambele sensuri fara restrictii de circulatie”, a declarat Razvan Cuc.

CITESTE SI: MAE ANUNTA RESTRICTII DE CIRCULATIE LA PUNCTUL DE TRECERE A FRONTIEREI GIURGIU – RUSE

Lucrarile la Podul Prieteniei au inceput in luna aprilie, valoarea totala a acestora fiind de 17 milioane de euro, fonduri europene.

Sursa foto: giurgiu-acum