Dinamo are un nou antrenor! Vezi pe cine au ales sefii cainilor

Dinamo a renuntat la serviciile lui Gigi Multescu, dupa 1-1 cu Petrolul pe teren propriu. Ionut Negoita si ceilalti membrii ai consiliului de administratie de la Dinamo l-au desemnat antrenor al echipei pe Flavius Stoican!

Flavius Stoica (36 ani) este noul antrenor principal al lui Dinamo, dupa ce conducerea “cainilor” a decis sa renunte la serviciile lui Gigi Multescu.

“Sunt bucuros ca am reusit sa fac acest pas. Ma pregatesc de acest lucru de cand m-am lasat de fotbal, dinainte sa ma las chiar! Sper sa le demonstrez oamenilor care au avut incredere in mine ca nu s-au inselat. Lucrul cel mai important pentru mine e ca acesti jucatori, in care eu cred, sa joace un fotbal placut.

Sper ca rezultatele din ultima vreme sa fie de domeniul trecutului, iar lumea sa plece fericita de la stadion. Eu sunt multumit de lotul echipei, dar jucatorii trebuie sa aiba incredere. Multe cluburi si-ar dori sa aiba lotul lui Dinamo. Daca nu credeam ca pot ajuta Dinamo sa iasa din aceasta situatie grea, atunci nu veneam. Sper sa nu-i dezamagesc pe domnii Anghelache si Negoita, dar nici pe suporteri”, a spus Flavius Stoican , conform gsp.ro.

Surse foto: realitatea.net, fcdinamo.ro