DINAMO – ASTRA 2-0 (0-0) / CAINII ROSII inving echipa de pe locul doi si o AJUTA pe Steaua

DINAMO BUCURESTI si ASTRA GIURGIU s-au intalnit, duminica, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul 28 din LIGA I, gruparea din Soseaua Stefan cel Mare reusind sa se IMPUNA cu scorul de 2-0 (0-0). Astfel, CAINII ROSII o ajuta, indirect, pe rivala de moarte STEAUA BUCURESTI.

DINAMO  a reusit sa castige derby-ul acestei runde jucat in compania finalistei Cupei Romaniei, ASTRA GIURGIU, elevii tehnicianului Flavius Stoican impunandu-se dupa pauza gratie reusitelor lui IONUT SERBAN si DORIN ROTARIU.

Citeste si: LIGA I: FC VASLUI a reusit SCORUL CAMPIONATULUI ! 8-1 contra celor de la CORONA BRASOV 

In acest fel, echipa bucuresteana a reusit sa revina pe locul patru al clasamentului Ligii I pastrand sperante pentru obtinerea biletelor de Europa League si au ajutat-o, indirect, pe marea lor rivala, STEAUA BUCURESTI, in lupta pentru titlul de campioana.

Prima repriza a meciului dintre DINAMO si ASTRA a fost una putin spectaculoasa, insa debutul mitanului secund a adus si prima reusita a disputei, in minutul 47. Imediat dinamovistii au continuat sa joace din ce in ce mai bine, au ratat cateva ocazii de a se distanta pe tabela, lucru care s-a intamplat pe finalul intalnirii, in minutul 86, golul marcat de ROTARIU stabilind si rezultatul final.

Citeste si: LIGA I: Victorie vitala pentru OTELUL GALATI in lupta pentru salvarea de la RETROGRADARE 

Echipele de start:

DINAMO BUCURESTI: Balgradean – Rus, Durimel, Grigore, Grecu – Barboianu, Elton, Serban – Matei, Tucudean, Lazar. Antrenor: Flavius Stoican.
ASTRA GIURGIU: Lung Jr. – Matel, Papp, V. Gaman, Morais – Laban, Yahaya – Yoda, Budescu, De Amorim – Yazalde. Antrenor: Florin Marin. 

Sursa foto: gsp.ro