DINAMO BUCURESTI A FOST PENALIZATA DE FRF

Clubul FC DINAMO BUCURESTI a fost sanctionat de COMISIA DE DISCIPLINA a FRF cu 5.000 de lei penalitate sportiva pentru INCIDENTELE provocate de suporterii proprii la meciul din deplasare cu UNIVERSITATEA CLUJ, prin introducerea si aprinderea de materiale explozive, incendiare si fumigene in incinta stadionului.

In urma aceleiasi partide, gruparea UNIVERSITATEA CLUJ a fost sanctionata cu avertisment, informeaza, miercuri, site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). Gruparea Gaz Metan Medias a primit o penalitate de 2.000 lei, iar presedintele CSMS Iasi, FLORIN PRUNEA, a fost sanctionat cu 500 lei.

CITESTE SI: LPF va intocmi un COD ETIC pentru jucatorii, antrenorii si conducatorii din LIGA I 

Jucatorii eliminati in partidele din cadrul etapei a doua a Ligii I au fost SANCTIONATI dupa cum urmeaza: Samoel Cojoc (Otelul Galati) – 3 etape de suspendare si 3.000 lei penalitate spotiva; George Carjan (Ceahlaul Piatra Neamt) – 2 etape si 3.000 de lei; Robert Veselovsky (U. Cluj), Karol Karlik (Otelul Galati) Gabriel Abraham (FC Otelul Galati), Alexandru Mitrita (FC Viitorul), Alexandru Vagner (FC Brasov) si Marius Mihalache (CSMS Iasi) – toti cate o etapa si 740 de lei.

CITESTE SI: STEAUA risca DEPUNCTAREA si EXCLUDEREA DIN LIGA I

Sursa foto: sport.ro