DINAMO BUCURESTI infrunta Mioveniul lui Claudiu Niculescu in optimile Cupei Romaniei

Dinamo Bucuresti va intalni pe CS Mioveni in optimile de finala ale Cupei Romaniei. La prima vedere sortii au fost generosi cu echipa antrenata de Flavius Stoican, CS Mioveni ocupand in acest moment locul 4 in seria a doua a Lugii 2.

Partida va reprezenta insa si un duel intre doi fosti colegi de echipa dar si foarte buni prieteni, Flavius Stoican, antrenorul echipei Dinamo Bucuresti, si Claudiu Niculescu, tehnicianul formatiei pitestene.

Intr-un scurt interviu acordat site-ului GSP.RO, Stoican a vorbit despre acest meci ca despre un meci al orgoliilor, cunoscuta fiind optiunea lui Claudiu Niculescu de a-si infrunta fosta echipa, dupa ce in faza precedenta a competitiei o eliminase pe detinatoarea trofeului, Astra Giurgiu.

CITESTE SI: OPTIMI CUPA ROMANIEI: Steaua merge in Moldova, Dinamo o va infrunta pe CS Mioveni

“Iata ca s-a indeplinit dorinta oamenilor gruparii argesene. Stiu cit de mult au vrut Niculescu, membrii stafului sau si primarul Georgescu sa  aiba meci contra lui Dinamo in Cupa Romaniei. Cei de acolo considera ca daca au eliminat o echipa redutabila precum Astra vor reusi aceeasi isprava si cu noi. Felicit Mioveniul pentru rezultatul cu detinatoarea Cupei, insa vom vedea la finalul meciului direct daca ar mai fi vrut sa joace cu noi. Oricum, noi vom trata acest meci ca si cum am juca finala”, a spus Flavius Stoican.