DINAMO BUCURESTI vrea sa VANDA cei mai importanti JUCATORI

DINAMO BUCURESTI este pe cale sa se desparta in aceasta vara de cei mai IMPORTANTI jucatori pe care ii are in lot, informeaza Fanatik. Potrivit sursei citate, oficialii echipei din Soseaua Stefan cel Mare sunt dispusi sa VANDA o mare parte dintre fotbalistii care sunt TITULARI la DINAMO in acest sezon.

Sefii de la DINAMO vor sa primeneasca lotul de fotbalisti in conditiile in care foarte multi dintre jucatorii IMPORTANTI ai formatiei bucurestene si-au exprimat dorinta de a se transfera la alte echipe, in special din strainatate. Printre cei care au foarte mari sanse ca din sezonul viitor sa nu mai imbrace tricoul ros-alb se numara capitanul echipei DRAGOS GRIGORE, COSMIN MATEI, portarul BALGRADEAN sau atacantul TUCUDEAN, ultimul urmand sa revina la echipa de care apartine, STANDARD LIEGE.

Citeste si: DINAMO – ASTRA 2-0 (0-0) / CAINII ROSII inving echipa de pe locul doi si o AJUTA pe Steaua 

In aceeasi ordine de idei, DORIN ROTARIU, unul dintre cei mai tineri si mai apreciati fotbalisti ai echipei DINAMO va fi VANDUT in cazul in care pe adresa clubului va sosi o oferta convenabila pentru toata lumea, noteaza Fanatik. Presedintele Constantin Anghelache a lasat sa se inteleaga ca fotbalistii amintiti vor pleca de la DINAMO in vara.

Citeste si: SRGIAN LUCHIN, lovit in cap de suporteri la derbyul orasului PLOVDIV. VIDEO 

“Daca primim oferta pentru Grigore, va pleca. Va pleca si Tucudean, pentru ca ii expira imprumutul. Probabil ca Sassuolo nu se va salva de la retrogradare si niste varfuri pe care le-au adus probabil ca vor pleca, context in care cu certitudine va avea nevoie de Alexe. Daca va fi o oferta, poate sa plece si Balgradean, pentru ca i-am promis de anul trecut. Rotariu face 19 ani, e fortat de mult la noi”, a declarat Anghelache la finalul partidei castigate de DINAMO in fata celor de la ASTRA GIURGIU.

Sursa foto: gsp.ro