Dinamo este în doliu! Suporterii dinamoviști sunt devastați de durere! Foto în articol

„Nicu Galerie”, cel mai înfocat suporter al clubului Dinamo București, a murit miercuri dimineață, , suporterii echipei fiind devastați de durere. Nicolae Paraschiv, cunoscut ca ” Nicu Galerie”, cel mai înfocat suporter al clubului Dinamo București, a murit miercuri dimineață,  anunță www.wowbiz.ro.

Nicolae Paraschiv a murit fulgerător iar fanii echipei Dinamo au ținut să îi aducă un ultim omagiu celui care este cunoscut drept cel mai înfocat  fan dinamovist.

„Drum lin spre ceruri, Nicu Galerie!

Profund îndureraţi am aflat de moartea neaşteptată a lui Nicolae Paraschiv, cunoscut de noi toţi, ca „Nicu Galerie”. S-a stins o viaţă de om, naţiunea dinamovistă a pierdut o fiinţă dragă, iar pierderea este imposibil de realizat. Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum când am aflat că Nicu al nostru, cel care a condus galeria dinamovistă o lungă perioadă de timp, a plecat la ceruri. De acum înainte nu-l vom mai vedea decât prin fereastră amintirilor. Doamne, odihneşte-l în pace!”, este mesajul  scris de suporterii dinamoviști pe Facebook.

Cristi Borcea, fostul acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București, îl știa personal pe Nicu Galerie, milionarul apărând cu el în mai multe fotografii.

Nicu Galerie și-a înscenat moartea în 2003

În 2003, un grup de fani ai echipei Dinamo i-au anunțat pe conducătorii echipei din Ștefan cel Mare că Nicu Galerie a murit. Oficialii, în frunte cu Cristi Borcea, au făcut chetă și au strâns 30 de milioane de lei (vechi) pe care i-au înmânat fanilor, ca să se ocupe de funeralii.

Ultrașii s-au dus la un local unde au mâncat și au băut, iar la așa-zisul priveghi, Cristi Borcea l-a găsit mahmur pe Nicu Galerie.

Sursa foto: sport