DINAMO: IONUT NEGOITA si-a dat acordul pentru vanzarea a 50% din actiunile clubului

Adrian Mutu si-a luat in serios rolul de manager general al clubului Dinamo si negociaza aducerea unor investitori din India in Stefan cel Mare. Fostul presedinte al lui Dinamo, Dinu Gheorghe, a afirmat ca Mutu a gasit oameni de afaceri indieni pentru a cumpara jumatate din actiunile clubului din Stefan cel Mare, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

“E vorba despre niste oameni de afaceri din India, ce au deja afaceri in Romania, la Cluj, unde se ocupa cu jumulitul gainilor. Sunt niste oameni cu o forta financiara considerabila. Sunt implicati in fotbal si in India, unde au academii de fotbal. Vor sa vina la Dinamo si ar prelua 50% din actiunile clubului, iar Ionut Negoita si-a dat acordul sa vanda”, a spus Dinu Gheorghe pentru postul de televiziune Digi Sport.

CITESTE SI: SCANDALUL DE LA DINAMO CONTINUA: FALCOSUL ANDONE II DA CU FLIT BRILIANTULUI MUTU

Ionut Negoita s-a aratat dispus sa vanda actiunile de la Dinamo deoarece nu mai poate sprijini financiar clubul. Indienii ar urma sa aiba astfel controlul clubului. Negoita a preluat echipa cu datorii uriase, a bagat-o in insolventa, iar acum Dinamo este pe linia de plutire. In ciuda acestui aspect, suporterii au protestat vehement in ultima perioada intrucat au considerat ca Negoita nu investeste suficient pentru a tine pasul cu marea rivala Steaua Bucuresti.

Sursa foto: sport