DINAMO KIEV-STEAUA: COSTEL GALCA spera ca ros-albastrii sa repete scorul de acum opt ani

Costel Galca, antrenorul echipei Steaua, a sustinut miercuri seara conferinta de presa obisnuita dinaintea partidelor din cupele europene. La intalnirea cu jurnalistii tanarul tehnician al gruparii din Ghencea a prefatat jocul de maine seara cu Dinamo Kiev din cadrul grupei J a Europa League.

Galca a recunoscut ca va fi un meci dificil in compania unei formatii de top din Estul Europei care are in componenta jucatori buni si experimentati. In ciuda faptului ca va fi greu, Galca spera ca elevii sai sa reuseasca sa repete performanta obtinuta de Steaua in urma cu opt ani atunci cand ros-albastrii se impuneau cu categoricul scor de 4-1 pe arena Olimpica din Kiev.

CITESTE SI: DINAMO KIEV-STEAUA: SERGHEY REBROV nu a uitat de UMILINTA suferita in 2006 

“Cred ca va fi un meci foarte dificil, avand in vedere valoarea echipei lor. Cred ca punctul lor forte e mijlocul echipei. Acolo au si calitate, au si agresivitate. Au o densitate buna acolo, la centru, aduc mingea cu usurinta in careu. Ei ies si fac presing foarte sus, astfel ca lasa spatii in zona fundasilor laterali. Sper sa putem profita de asta, mai ales ca avem jucatori cu viteza buna. E bine ca ultima data cand a jucat aici Steaua a castigat, speram sa repetam scorul. Dar, ca sa fim realisti, e foarte greu. A trecut timpul, sunt alti jucatori acum. Cred ca avem jucatori asemanatori cu cei de la Dinamo Kiev, insa ca stil de joc sutem diferiti”, a declarat Galca.

CITESTE SI: DINAMO KIEV-STEAUA: UEFA caracterizeaza meciul drept un duel european clasic. VIDEO 

Tehnicianul stelist a precizat ca a urmarit cinci meciuri ale echipei Dinamo Kiev, insa niciunul pe stadion, dezvaluind faptul ca a primit informatii de la Mircea Lucescu despre gruparea din capitala Ucrainei.

Galca a adaugat ca mijlocasul Cristian Tanase este apt de joc: “Ma gandesc ca s-ar putea ca Tanase sa intre din primul minut, el este recuperat, dar depinde de el, daca se simte in stare. Ii va fi foarte greu pentru ca, repet, nu a jucat de multa vreme”, a mai spus Costel Galca.

Sursa foto: gsp.ro