DINAMO KIEV-STEAUA: Ros-albastrii au ajuns in UCRAINA. Trei jucatori nu au facut deplasarea

Delegatia echipei STEAUA Bucuresti a ajuns in capitala Ucrainei, acolo unde elevii tehnicianului Costel Galca vor evolua joi seara, cu incepere de la ora 20.00, in compania formatiei Dinamo Kiev intr-un meci contand pentru etapa a doua a grupelor Europa League.

Ros-albastrii au ajuns la Kiev, miercuri in jurul orei 12.30, din lotul deplasat de echipa din Ghencea in capitala Ucrainei lipsind trei fotbalisti importanti pe care tehnicianul Costel Galca nu poate miza maine seara. Adi Popa, Alex Bourceanu si Paul Parvulescu sunt accidentati si nu au facut deplasarea pentru importantul joc din grupa J a Europa League.

CITESTE SI: Veste EXCELENTA pentru stelisti: Doi TITULARI au fost RECUPERATI si pot juca la KIEV 

In avionul cu care a facut deplasarea campioana din ultimele doua sezoane in Liga I s-au aflat si zece reprezentanti ai suporterilor care vor asista la meci din tribunele arenei “Olimpic” din Kiev. Potrivit ultimelor informatii, interesul pentru aceasta confruntare este unul urias, pana la aceasta ora peste 35 de mii de bilete fiind vandute de oficialii campioanei din tara vecina.

Revenind la situatia fotbalistilor de la Steaua, Costel Galca ar putea incepe meciul de joi seara cu urmatorul unsprezece: Arlauskis – Papp, Varela, Szukala, Latovlevici – Prepelita, Breeveld – Sanmartean, Stanciu, Chipciu – Keseru.

CITESTE SI: DINAMO KIEV-STEAUA: UEFA caracterizeaza meciul drept un duel european clasic. VIDEO 

Partida dintre Dinamo Kiev si Steaua Bucuresti va putea fi urmarit in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: sport.ro