DINAMO KIEV-STEAUA: SERGHEY REBROV nu a uitat de UMILINTA suferita in 2006

Serghey Rebrov, antrenorul lui Dinamo Kiev, a prefatat partida pe care elevii sai o vor sustine in compania echipei Steaua Bucuresti in cadrul grupei J a Europa League. Rebrov le-a declarat jurnalistilor din presa locala ca nu a uitat meciul pierdut de Dinamo cu 1-4 in grupele Ligii Campionilor si ca si la ora actuala Steaua are o echipa care practica un fotbal modern dar spera ca elevii sai sa invinga maine seara.

“Ne-am pregatit pentru acest meci, am urmarit multe partide ale Stelei si stim cum sa-i invingem. Suporterii nostri ne vor sustine. Ne asteapta un meci meci impotriva unei echipe romanesti de top.Faptul ca domina campionatul Romaniei si a avut un start reusit in Europa League inseamna foarte mult.

CITESTE SI: DINAMO KIEV-STEAUA: UEFA caracterizeaza meciul drept un duel european clasic. VIDEO 

Steaua joaca un fotbal modern. Imi aduc aminte ca am jucat impotriva acestei echipe. In 2006 am pierdut in fata Stelei la o diferenta mare la Kiev”, a declarat Rebrov pentru cotidianul Komanda.

Steaua Bucuresti s-a impus in urma cu opt ani cu 4-1 pe arena celor de la Dinamo Kiev cu scorul de 4-1, pentru ros-albastrii inscriind atunci Ghionea, Vali Badea si Nicolae Dica, actualul secund al echipei din Ghencea marcand o dubla, in timp ce golul de onoare al gazdelor de atunci si de maine seara fiind reusit chiar de Serghey Rebrov.

CITESTE SI: DINAMO KIEV-STEAUA: Ros-albastrii au ajuns in UCRAINA. Trei jucatori nu au facut deplasarea 

Partida dintre Dinamo Kiev si Steaua se va disputa joi seara cu incepere de ora 20.00. meciul putand fi urmarit la Digisport si Dolcesport si in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: SPORT.RU