DINAMO KIEV-STEAUA: UEFA a stabilit brigada de arbitri care va conduce meciul din Ucraina

UEFA a stabilit numele arbitrilor care vor alcatui brigada care va conduce meciul dintre DINAMO KIEV si STEAUA BUCURESTI, o partida contand pentru etapa a doua a grupelor din Europa League. Disputa de la Kiev va avea loc, joi seara, cu incepere de la ora 20.00 si va putea fi urmarita in formta LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Brigada de arbitri care va conduce meciul din GRUPA J a EL dintre Dinamo Kiev si Steaua este din Austria si il va avea la centru pe un mai vechi cunoscut de-al ros-albastrilor, ROBERT SCHORGENHOFER. Fluierasul din Tara Valsului a mai arbitrat-o pe Steaua, in doua randuri, cu Twente si Dinamo Tbilisi. Schorgenhofer, in varsta de 41 de ani, va fi ajutat de asistentii Matthias Winsauer si Roland Brandner, dar si aditionalii Rene Eisner si Dominik Ouschan, in timp ce rezerva va fi Richard Huebler. 

CITESTE SI: Campioana a gasit inlocuitor pentru SZUKALA: Daca ma suna STEAUA intr-o ora sunt in Romania 

Robert Schorgenhofer a mai arbitrat-o pe campioana din Liga I in infrangerea din 2012 de pe terenul lui Twente, scor 0-1, din saisprezecimile Europa League, dar si in succesul de la Dinamo Tbilisi, scor 2-0, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, din sezonul trecut.

Arbitrul delegat de UEFA a condus si o partida a nationalei Romaniei cu reprezentativa Albaniei, scor 1-1, din debutul preliminariilor pentru Campionatul European din 2012.

CITESTE SI: LATOVLEVICI are o oferta din GOLF! Fundasul stanga nu este multumit de prelungirea oferita de Steaua 

Sursa foto: uefa.com