DINAMO KIEV-STEAUA: UEFA caracterizeaza meciul drept un duel european clasic. VIDEO

DINAMO KIEV si STEAUA BUCURESTI se intalnesc joi seara intr-un meci contand pentru etapa a doua a grupelor din Europa League, cei doi granzi din Estul Europei fiind favorite la calificare din grupa J din care mai fac parte si formatiile AALBORG si RIO AVE. Partida care va putea fi urmarita in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS cu incepere de la ora 20.00 este prezentat de site-ul oficial al UEFA drept unul dintre duelurile clasice la nivel european.

Inaintea confruntarii de la Kiev dintre Dinamo si Steaua, siteul UEFA a caracterizat partida ca fiind unul dintre duelurile clasice ale Europei, amintind doua confruntari de referinta intre cele doua formatii: unul din preliminariile Ligii Campionilor din sezonul 2001-2002, dar si pe cel de la Kiev, din grupele UCL, din 2006.

VEZI AICI AVANCRONICA VIDEO FACUTA DE UEFA

Partida de joi are o insemnatate deosebita in stabilirea ierarhiei in grupa J a Europa League. Steaua este lider dupa prima etapa, dupa victoria cu 6-0 in fața celor danezilor de la Aalborg, in timp ce Dinamo Kiev este pe locul secund, dupa ce a invins cu 3-0 pe Rio Ave in deplasarea din Portugalia.

Steaua Bucuresti revine in capital Ucrainei la opt ani distanta de la meciul castigat de ros-albastrii cu un neverosimil 4-1, decarul Nicolae Dica, marcatorul unei duble la vremea respectiva, fiind acum unul dintre secunzii gruparii din Ghencea.

CITESTE SI: Veste EXCELENTA pentru stelisti: Doi TITULARI au fost RECUPERATI si pot juca la KIEV 

Sursa foto: sport.ro