FC Dinamo – Oldham Athletic 2-2 (1-1) / Alb-rosii au remizat in cel de-al doilea amical din Anglia

Dinamo Bucuresti a disputat, in aceasta seara, al doilea meci amical din cantonamentul pe care alb-rosii il efectueaza in Anglia. Danciulescu si compania au remizat sub privirile tehnicianului lui FC Liverpool, Brendan Rodgers, scor 2-2, in campania echipei Oldham Athletic, din liga a III-a engleza.

Dupa victoria facila obtinuta in fata scotienilor de la Livingston, scor 3-0, dinamovistii pareau a fi favoriti si in meciul cu Oldham, insa pana la urma echipa din Soseaua Stefan cel Mare a trebuit sa se multumeasca cu un rezultat de egalitate.

Oldham a deschis scorul in minutul 20, din penalty, Baxter invingandu-l pe Balgradean cu o scarita de efect, insa cainii rosii au revenit rapid in joc si pe tabela, Rus (28) egaland cu un sut superb din marginea careului.

In partea secunda lucrurile au stat exact invers, Alexe profitand de o gafa in defensiva britanicilor si aducand-o pe Dinamo in avantaj in minutul 61. Doar 7 minute au condus bucurestenii pe tabela de marcaj, englezii revenind in minutul 68, dupa ce MacDonald a inscris cu un sut plasat din marginea careului invingandu-l pe Naumovski.

Iata si primul unsprezece trimis in teren de antrenorul Gigi Multescu: Balgradean – Fai, Grigore, Asanovic, Nica – Cosmin Matei, Rus, Curtean, Dorin Rotariu – Danciulescu, Alexe. Pe parcurs au mai intrat pe teren: Naumovski, Stratila, Thomas, Durimel si Andrei Radu.

Pentru ros-albi mai urmeaza trei amicale: cu Ayr United (liga a doua din Scotia, 7 iulie ora 20.00), Heart of Midlothian (prima liga din Scotia, 9 iulie ora 21.30) si Barnsley (liga  a doua din Anglia, 11 iulie ora 20.00). 

Sursa foto: fcdinamo.ro