DINAMO pe urmele STELEI! Vom avea si un FCDB in LIGA I?

Situatia care a transformat Steaua in FCSB este pe cale sa se repete la Dinamo. In urma cu putin timp a aparut un nou club, care anunta ca are sigla si palmaresul, informeaza jurnalistii de la Prosport.

ACS FC Dinamo, echipa condusa de Nicolae Badea (foto), tocmai s-a inscris in liga a patra si anunta planuri marete. In primul rand, ACS FC Dinamo spune ca este adevarata grupare ros-alba, care detine sigla si palmaresul.

“Sigla si palmaresul, incepand de la infiintare, ne apartin. Noi suntem Dinamo. Marca este protejata international, ca sa n-avem discutii cu contestatii si mai stiu eu ce pe plan intern. Sa fie clar: noi suntem FC Dinamo. Ei sunt alt club, alta echipa”, a spus Marius Bacria, administratorul societatii lui Nicolae Badea, pentru ProSport.

Despre aceasta echipa exista deja informatii conform carora ar incerca sa obtina finantare din bani publici, de la Primaria Sectorului 2, dupa modelul Academiei Rapid.

Dinamo devine astfel a treia echipa din Bucuresti cu probleme mari de identitate, dupa Steaua si Rapid. Daca la FCSB echipa a continuat sa joace la un nivel inalt si dupa transformarea in FCSB, chiar daca o parte a suporterilor a migrat catre proiectul CSA Steaua, la Rapid lucrurile stau mult mai grav. In primul rand, Rapidul a ajuns in faliment si in momentul de fata sunt trei echipa care se proclama urmasele – doua in liga a patra si una in liga a cincea.

Sursa foto: sport