Dinamo s-a reunit astazi cu scandal !

Dinamo Bucuresti s-a reunit astazi pentru primul antrenament al anului. Dinamovistii nici nu au inceput insa anul in noua formula, ca au si inceput discutiile.

Astazi, la reunirea lui Dinamo au fost prezenti 32 de jucatori la primul antrenament efectuat la baza de la Saftica. Echipa va avea avea maine vizita medicala, iar 28 dintre acestia vor face deplasarea in Antalya. Cinci Jucatori noi are Dinamo fata de prima parte a sezonului: Barboianu, Velici, Asanovici, Cionac si Belinski. Polonezul este singurul care nu a ajuns la antrenamentul de azi si va veni direct la vizita medicala.

“Sunt foarte multumit de actualul lot. Orice jucatori de valoare care va veni la Dinamo va avea acelasi statut cu cei din prezent. In Antalya vom evolua contra echipelor Qarabag, Cernomoret Odessa si probabil Rubin Kazan.”, a declarat Stoican pentru Dolcesport.

Primul cantonament este intre 13 si 24 ianuarie in Turcian, iar al doilea, la Marbella, intre 28 ianuarie si 9 februarie.

La putin timp dupa reunire, in tabara alb-rosilor au inceput discutiile. Dinamo si Botev Plovdiv au batut palma pentru transferurile lui Curtean si Luchin, dar intelegerea poate sa pice din cauza impresarului lui Luchin, Cristea Opria, cel care trebuie sa primeasca, scrie prosport.ro, 300.000 de euro in cazul in care stoperul este vandut. Contactat telefonic, procuratorul a lansat acuze grave la adresa sefilor din „Stefan cel Mare”, cei pe care ii acuza de ilegalitati in aceasta tranzactie: „Vor sa faca o infractiune, aaa cum sunt obisnuiti ei. Bulgarii sunt la Bucuresti si vor sa transfere jucatorul. Dupa antrenament, sefii i-au spus lui Luchin sa semneaze rezilierea contractului, in caz contrar urmand a fi trimis la echipa a doua. O sa ajungem la FIFA, la comisii, la DNA! Il forteaza pe jucator sa faca o ilegalitate. De fapt, ei vor ca eu sa nu primesc cei 300.000 de euro care mi se cuvin, asa cum este stipulat in contractul pe care l-am facut cand l-am adus pe jucator la Dinamo. Astfel, vor sa evite si platile catre stat. Inseamna ca cineva primeste bani la negru”, a spus Opria conform prosport.ro.

Sursa foto: orange.ro