Dinamo s-ar putea muta sezonul viitor la Piatra Neamt !

Patronul echipei Dinamo Bucuresti, Ionut Negoita, ia in calcul sa mute formatia din Stefan cel Mare tocmai la Piatra Neamt, la 350 de kilometri distanta de capitala, daca nu va lua licenta.

Dinamo Bucuresti isi pregateste dosarul de licentiere pentru sezonul viitor, iar in cazul in care nu va lua licenta pentru stadionul din “Stefan cel Mare”, care nu mai indeplineste conditiile necesare pentru meciurile din Liga 1, oficialii gruparii au discutat deja posibilitatea de a se muta la Piata Neamt, pe stadionul celor de la Ceahlaul.

Citeste si: LIGA I: Dinamo castiga partida cu U Cluj si ramane pe locul 4 

Astfel, Dinamo va trece in dosarul de licentiere si stadionul din Piatra Neamt pentru meciurile de pe teren propriu, intelegerea fiind confirmata atat de Viorel Mestecaneanu, presedintele clubului nemtean, cat si de presedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache.

“Da este adevarat, ne-am inteles cu cei de la Ceahlaul sa folosim stadionul de la Piatra Neamt ca teren de rezerva in cazul in care stadionul din Stefan cel Mare nu va putea fi folosit” a declarat Constantin Anghelache pentru DigiSport.

Sursa foto: fcceahlaul.ro