Dinamo, sapte dintr-o lovitura!

Conform site-ului prosport.ro oficialii clubului Dinamo Bucuresti se misca la fel de repede ca si croitorasul cel viteaz din povestile copilariei. Sursa citata dezvaluie faptul ca in cursul zilei de astazi alb-rosii au realizat nu mai putin de 7 transferuri.

Iata si cei sapte fotbalisti care vor evolua din sezonul viitor in tricoul “cainilor rosii”: Neacsa, Asanovic si Hasanovic (toti trei de la CS Turnu Severin), Beta, Lazar si Serban (toti de la Sportul Studentesc) si Boutadjine (Pandurii Tg Jiu).

Trebuie precizat si faptul ca toti 7 vor ajunge la clubul bucurestean din postura de fotbalisti liberi de contract, noteaza sursa citata. Joel Thomas, Enock Balotelli, Kanon, Robert Herrera, Mamadou Camara, dar si Adi Popa II, revenit dupa imprumutul la „U“ Cluj sunt asteptati si ei sa intareasca lotul celor de la Dinamo in zilele imediat urmatoare.

In alta ordine de idei, Ionut Negoita, principalul actionar dinamovist, a mai dat afara inca doi oficiali din organigrama clubului. Tica Danilescu si Ion Moldovan sunt in perioada de preaviz, cei doi avand timp sa isi gaseasca un nou loc de munca pana la data de 1 iulie.

Sursa foto: sptfm.ro