Dinamo schimbă antrenorul! Dusan Uhrin jr este pe făraș! Fanii-acționari au anunțat numele înlocuitorului

Atmosfera de la Dinamo este una extrem de încărcată după al treilea eșec la rând al roș-albilor din campionat, 0-1 cu Poli Iași în play-off-ul Ligii I.

Update: Dusan Uhrin a fost azi la Săfica pentru a-și lua revedere de la jucători. Antrenorul i-a salutat și îmbrățișat pe jucători și le-a transmis un mesaj scurt, într-un minut: „Încercați să rezolvați problema! Nu mai pot sta!”.  Urmează discuția cu șefii pentru rezilierea contractului.

Adrian Mihalcea (43 de ani) este favoritul conducerii lui Dinamo pentru a prelua banca tehnică. Fostul jucător al echipei roș-albe a vorbit în exclusivitate pentru gsp.ro și susține că încă nu a fost căutat de șefii clubului, dar nu va refuza o eventuală ofertă.

„Nu m-a căutat nimeni de la Dinamo pentru a-mi propune funcția de antrenor principal, nici acum, nici în urmă cu o săptămână sau două. Dinamo a fost, este și va fi mereu în sufletul meu. Nu îmi e teamă de nimic. Dar nu pot să vorbesc despre un subiect care e departe de mine. Repet, nu m-a căutat nimeni”, a declarat Adrian Mihalcea pentru Gazeta Spoturilor.

Adrian Mihalcea a mai antrenat Unirea Slobozia, ACS Berceni, Dunărea Călărași, UTA Arad și CS Mioveni. În plus, a fost secundul lui Cosmin Contra la naționala României. Mihalcea a jucat în două rânduri la Dinamo: între 1996 și 2002 și în sezonul 2004-2005. A câștigat trei Cupe și două campionate.

Știre inițială

După înfrângerea de la Iași s-a vehiculat ideea că între Dusan Uhrin jr și Dinamo nu mai există viitor. Conform Digi Sport, este o chestiune de ore până când cele două părți vor oficializa despărțirea. Unele surse susțin că Uhrin vrea să-și dea demisia.

Se pare însă că oficialii lui Dinamo sunt cei care-l împing să renunțe. Sunt supărați pe ultimele rezultate ale echipei și vor să scape acum de ceh, pentru a ieși din criză și a scăpa de grijile retrogradării.

Au apărut chiar și două nume de posibili succesori ai tehnicianului ceh, în persoanele lui Adrian Mihalcea și Marius Croitoru. Duminică dimineață, fanii-acționari ai ”câinilor roșii” au anunțat, pe pagina lor de facebook, că Mihalcea ar fi viitorul antrenor al lui Dinamo!

Sursa foto: facebook