IONUT NEGOITA: DUPA SARBATORI vom sti cine va fi ANTRENORUL echipei DINAMO

Noul ANTRENOR al celor de la DINAMO va fi MIHAI TEJA, care a fost dorit de noul manager general al “cainilor”, DANIEL STANCIU.

UPDATE 18.02: Actionarul majoritar al FC DINAMO, IONUT NEGOITA, a declarat, luni, ca antrenorul echipei va fi stabilit dupa sarbatori, refuzand sa comenteze informatiile vehiculate in mass-media, potrivit carora MIHAI TEJA va prelua conducerea tehnica a formatiei “alb-rosii”, iar DANIEL STANCIU va fi presedinte.

“In momentul in care toate lucrurile vor fi foarte clare veti sti. Vom vedea in ce masura sunt potriviti cei care vor veni. Din punctul meu de vedere, imi doresc sa vina persoane cu un plus pentru Dinamo. Si sunt convins ca se va intampla acest lucru. Cine va veni antrenor si conducator de club clar va fi evaluat ca un plus. Dinamo va avea antrenor relativ repede. Dupa sarbatori, vom sti cine va fi antrenorul lui Dinamo”, a spus Negoita, intrebat fiind daca DANIEL STANCIU (presedintele AS Targu Mures) si MIHAI TEJA sunt potriviti pentru DINAMO.

Actionarul a precizat ca IONEL DANCIULESCU, cel care a condus echipa ca interimar dupa demisia lui FLAVIUS STOICAN, va ramane in cadrul clubului. “Ii multumim lui Danciulescu pentru faptul ca a venit intr-un moment delicat. Apreciez oamenii care se implica in momente grele si mai putin pe cei care doar comenteaza, iar la greu se dau la o parte. Danciulescu e un baiat de mare caracter, va ramane la club. Mie mi-a facut o impresie foarte buna”, a precizat Negoita, care a participat, luni, la o festivitate organizata pentru copiii din cadrul centrului de juniori al FC DINAMO, cu ocazia Sarbatorilor de Craciun.

La randul sau, MIHAI TEJA, aflat la sediul FRF, a refuzat sa discute cu privire la o eventuala preluare a echipei Dinamo, precizand ca este in continuare sub contract cu federatia, ca selectioner al echipei nationale de tineret si ca nu e corect sa vorbeasca despre o posibila plecare la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare.

Mihai Teja a fost ofertat inca de saptamana trecuta de catre conducerea lui DINAMO, dar RAZVAN BURLEANU, presedintele FRF, s-a opus. Pana la urma, ros-albii se pare ca au obtinut acordul de la Casa Fotbalului, astfel ca MIHAI TEJA va fi noul antrenor al grupariii din ”Stefan cel Mare”. Astfel, MIHAI TEJA si-a reziliat contractul cu nationala under 21 a Romaniei la doar cateva saptamani de la numirea sa in functie.

Citeste si: Antrenorul echipei Dinamo a demisiona

Dupa ce in vara a refuzat oferta primita de la Steaua, selectionerul nationalei de tineret U21 a acceptat provocarea din partea lui IONUT NEGOITA si CONSTANTIN ANGHELACHE. MIHAI TEJA nu este la prima experienta pe banca tehnica a ros-albilor. Tehnicianul, in varsta de 36 de ani, a fost ”secundul” lui MIRCEA REDNIC in 2007, pe vremea in care DINAMO a castigat ultimul titlu de campioana, cu MIRCEA REDNIC antrenor principal.

Citeste si: Clubul Dinamo, amendat de Comisia de Disciplina a FRF cu 16.000 de lei

Sursa foto: ziuanews.ro