DINAMO – STEAUA 1-1. EMOTII doar in TRIBUNE. Campioana merge in finala CUPEI ROMANIEI

DINAMO-STEAUA 1-1. STEAUA Bucuresti s-a calificat fara emotii in finala Cupei Romaniei! Campioana en-titre a facut 1-1 in returul cu DINAMO, dupa un meci pe care l-a controlat de la un capat la altul.

Tanase a dat singurul gol al Stelei in minutul 22. Chipciu i-a pasat decisiv. Cu 7 minute  inainte, Adi Popa amenintase pentru prima oara poarta lui Balgradean.

In minutul 26, maiestria lui Sanmartean a iesit la rampa: sut cu ristul interior, cu efect ca la handbal. Mingea se scurgea linistit in poarta, insa un fundas dinamovist a respins de pe linia portii!

Vezi , aici, intreaga desfasurare a partidei!

Parvulescu a avut si el ocazia lui 2-0, dar nu a cadrat poarta din pozitie ideala(32).

In mitanul secund, tot Steaua a fost vioara intai. In minutul 56, Chipciu si apoi Parvulescu au ratat majorarea scorului, in aceeasi faza!

Imediat, Popa a scapat pe contraatac , alaturi de alti doi colegi. Practic, din pozitie de 3 la 1 cu portarul, Popa a intarziat , iar Grigore a reusit o alunecare salvatoare!(57)

Cu 20 minute inainte de final, a venit randul lui Pintilii sa se inscrie pe lista ratangiilor de la Steaua. Unu la unu cu Balgradean, nu a reusit sa puncteze.

Citeste si: DINAMO-STEAUA: INCIDENTE dupa incheierea partidei! EXCLUSIV

Singura mare ocazie a lui Dinamo avea sa se intample tarziu: Lazar i-a pasat excelent lui Bilinski, care a lovit gresit mingea din pozitie centrala! (73)

Cand nimeni nu se mai astepta, probabil si pe fondul unei relaxari a Stelei, “cainii” au lovit pentru orgoliu prin ex-stelistul Matei(86).

S-a terminat DINAMO-STEAUA 1-1, si cu scorul general de 6-3, trupa lui Reghe merge in finala Cupei Romaniei, unde va da piept cu Astra Giurgiu.