DINAMO – STEAUA: 45.000 de BILETE au fost VANDUTE pentru MARELE DERBY

DINAMO BUCURESTI si STEAUA BUCURESTI se intalnesc, in aceasta seara, cu incepere de la ora 20.30, pe stadionul NATIONAL ARENA din Capitala, in mansa RETUR a SEMIFINALELOR CUPEI ROMANIEI TIMISOREANA.

Pentru acest nou si important episod al UNICULUI DERBY din fotbalul romanesc, organizatorii din Soseaua Stefan cel Mare au anuntat prin vocea directorului sportiv ca s-au vandut 45.000 de bilete.

Citeste si: DINAMO-STEAUA, ora 20:30, ProTV si LIVE TEXT MONDO NEWS / DERBY pentru FINALA CUPEI

Cristi Bobar, directorul sportiv al echipei DINAMO BUCURESTI, a declarat pentru agentia Mediafax ca pentru meciul derby dintre ros-albi si STEAUA s-au vandut, pana joi dimineata, 45.000 de bilete, dintre care aproximativ 9.000 au fost achizitionate de suporterii gruparii din Ghencea.

Numarul tichetelor vandute pentru partida dintre DINAMO si STEAUA poate creste datorita faptului ca suporterii le pot achizitiona pana aproape de ora de start a partidei.

Citeste si: DINAMO-STEAUA: Inca 2.000 de BILETE pentru fanii ros-albastrilor 

Meciul dintre DINAMO si STEAUA va incepe, joi, de la ora 20.30 si va fi transmis de postul Pro Tv, si va putea fi urmarit in fomat LIVE TEXT si pe MONDO NEWS.

Sursa foto: Mondo News