DINAMO – STEAUA: A fost STABILIT arbitrul care va conduce RETURUL din CUPA

COMISIA CENTRALA a ARBITRILOR (CCA) a stabilit arbitrul care va conduce la de la centru partida dintre DINAMO BUCURESTI si STEAUA BUCURESTI, meci contand pentru RETURUL SEMIFINALELOR CUPEI ROMANIEI Timisoreana.

Arbtrul ISTVAN KOVACS din Carei este “fluierasul” care va conduce acest nou episod din UNICUL DERBY al fotbalului romanesc. ISTVAN KOVACS se afla in fata primului MARE DERBY din cariera, fiind unul dintre arbitrii mai putini agreati de conducerea formatiei din Ghencea.

Citeste si: DINAMO-STEAUA: Lovitura data de campioana inainte de DERBY. Jucator de 50.000.000 de euro in Ghencea 

Ultimul meci al stelistilor condus de ISTVAN KOVACS a fost cel cu ASTRA de la GIURGIU, scor 1-1, la finele caruia tehnicianul ros-albastrilor, LAURENTIU REGHECAMPF, a declarat nervos ca ISTVAN KOVACS nu va mai arbitra STEAUA sau ASTRA pana la finele sezonului.

Citeste si: DINAMO-STEAUA: Vezi ce COTA au alb-rosii la PARIURI pentru calificarea in FINALA 

Partida dintre DINAMO si STEAUA va avea loc, joi seara, cu incepere de la ora 20.30, pe NATIONAL ARENA din Capitala si va fi transmis de postul Pro Tv, disputa putand fi urmarita, in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS. In meciul tur al semifinalelor CUPEI ROMANIEI TIMISOREANA, STEAUA s-a impus cu scorul de 5-2 (4-1) in fata rivalilor traditionali de la DINAMO.

Sursa foto:  sport.ro