DINAMO – STEAUA: Fanii Stelei au cumparat peste 4.000 de BILETE

Stelistii au epuizat mai bine de jumatate din BILETELE pentru returul cu DINAMO, sperand ca sambata sa vanda o alta parte insemnata in cadrul unei intalniri intre jucatori si fani.

DINAMO-STEAUA, partida din RETURUL SEMIFINALELOR CUPEI ROMANIEI, prezinta un interes ridicat in randul suporterilor Stelei, chiar daca in tur formatia din Ghencea s-a impus cu 5-2, calificarea fiind aproape decisa. Dintre cele 6.500 de bilete scoase la vanzare de stelisti pentru meciul cu eterna rivala s-au epuizat aproximativ 4000 si este de asteptat ca in urmatoarele zile acestea sa fie vandute in totalitate.

Citeste si: DINAMO – STEAUA: Alb-rosii, lasati fara galerie la returul semifinalei Cupei Romaniei 

Mai mult, fanii vor putea cumpara BILETE pentru DINAMO-STEAUA si sambata, de la ora 12:00, de la magazinul SuporterSteaua din Grand Arena Mall din Bucuresti, unde va fi organizata o sesiune de autografe si poze cu cei mai importanti fotbalisti ai Stelei.

Suporterii Stelei isi pot cumpara BILETE pentru partida retur cu Dinamo din SEMIFINALELE CUPEI ROMANIEI de la Magazinul Suporterilor din Carrefour Grand Arena – Berceni sau on-line de pe www.suportersteaua.ro. Pretul unui tichet la inelul 1 si 2 este de 20 lei (15 ron biletul + 5 ron materiale meci), respectiv 15 lei la inelul 3 (10 ron biletul + 5 ron materiale meci), se anunta intr-un comunicat postat pe site-ul Peluzei Nord.