DINAMO – STEAUA: Laurentiu REGHECAMPF a primit o OFERTA TENTANTA din GOLF

LAURENTIU REGHECAMPF,  antrenorul echipei STEAUA BUCURESTI, a primit o noua oferta TENTANTA. De aceasta data, tehnicianul echipei care domina fotbalul romanesc in ultimele doua sezoane este momit de seicii din zona Golfului care isi doresc sa il aduca pe REGHE in campionatul din ARABIA SAUDITA.

Potrivit presei arabe, LAURENTIU REGHECAMPF este dorit de gruparea AL NASR, formatie care ocupa prima pozitie a clasamentului din campionatul Arabiei Saudite. REGHE ar putea fi inlocuitorul lui DANIEL CARRENO, actualul antrenor al celor de la AL NASR anunntandu-i pe seici ca vrea sa paraseasca echipa.

Citeste si: LAURENTIU REGHECAMPF va lucra la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL 

Potrivit sursei amintite, REGHECAMPF se afla pe o lista cu posibili succesori ai lui CARRENO la carma lui AL NASR, oficialii gruparii din Golf oferindu-i tehnicianului stelist un salariu anual care depaseste un MILION de DOLARI. 

Citeste si: Reghecampf, mesaj EMOTIONANT pentru fanii STELISTI. VIDEO 

Contractul lui REGHE cu STEAUA expira in vara anului 2015, pana acum antrenorul echipei din Ghencea refuzand pana in prezent o serie de oferte pe care le-a avut din Germania si Rusia. 

Sursa foto: prosport.ro