DINAMO – STEAUA: MARELE DERBY ESTE IN PERICOL sa nu se DISPUTE! MOTIVUL este unul CIUDAT

MARELE DERBY al fotbalului ROMANESC, dintre DINAMO si STEAUA, programat sa se desfasoare duminica seara, pe stadionul Stefan cel Mare, este in pericol sa nu se dispute dintr-un motiv aparte.

MOTIVUL ar fi o neintelegere intre FC DINAMO 1948, clubul de fotbal al lui Ionut Negoita, si CSFC Dinamo, al lui Nicolae Badea, noteaza jurnalistii de la Gazeta Sporturilor. O a treia parte in acest conflict este CS DINAMO. Astfel, surse citate de Gazeta Sporturilor sustin ca clubul lui Badea detine cabinele de transmise televizata, tunelul retractabil de la vestiare, aspersoarele si cele doua loje, precum si parcarea de la tribuna oficiala si chioscurile pentru spectatori, toate contractate de la CS DINAMO.

CITESTE SI: DINAMO – STEAUA: S-A STABILIT STADIONUL UNDE SE VA DISPUTA MARELE DERBY

CSFC DINAMO le-a pus gratuit la dispozitia echipei de fotbal, insa pentru meciul de duminica au cerut, miercuri, 6.200 de euro pentru inchirierea integrala a celor necesare desfasurarii in conditii normale si transmisiei partidei. Joi, suma s-a dublat, iar pana vineri la pranz trebuie dat un raspuns, insa s-a revenit la solicitarea unei sume de 6.200 de euro.

Astfel, MARELE DERBY DINAMO-STEAUA este in pericol de a fi suspendat, daca nu se rezolva problema cu transmisia Tv, partida fiind una de mare interes si programata la o ora de maxima audienta.

Sursa foto: sport