DINAMO – STEAUA: MESAJUL lui MM STOICA pentru fotbalistii lui REGHECAMPF

In ciuda faptului ca se afla incarcerat, managerul general al STELEI, MIHAI STOICA nu pierde nicio ocazie de a le transmite cate un MESAJ de mobilizare elevilor lui LAURENTIU REGHECAMPF, mai ales inaintea unor partide extrem de importante asa cum este si meciul de joi seara cand ros-albastrii vor intalni rivala traditionala DINAMO.

MM STOICA a incercat sa-i MOBILIZEZE pe Pintilii si compania prin intermediul unui MESAJ pe care l-a transmis fotbalistilor echipei din Ghencea prin intermediul unor apropiati, dezvaluie Fanatik.

Citeste si: DINAMO-STEAUA, ora 20:30, ProTV si LIVE TEXT MONDO NEWS / DERBY pentru FINALA CUPEI 

“Va rog mult sa luptati pentru mine! Sa ii bateti rau, ca sa nu mai aiba ce comenta! Nu trebuie sa va relaxati! E foarte important pentru suporterii nostri sa castigati din nou. Am lega noua meciuri la rand fara infrangere in fata lui Dinamo, dintre care opt victorii! Voua nu v-ar placea? Sunt convins ca da, asa ca luati-i tare si nu le dati nicio sansa!“, a fost esenta MESAJULUI transmis de MIHAI STOICA jucatorilor stelisti, noteaza Fanatik.

Citeste si: DINAMO – STEAUA: 45.000 de BILETE au fost VANDUTE pentru MARELE DERBY 

MM STOICA nu l-a uitat nici pe centralul ISTVAN KOVACS si i-a avertizat pe Chipciu si ceilalti sa fie atenti la maniera de arbitraj a fluierasului din Carei.

 “Stiti foarte bine ce a facut la meciul din campionat cu Astra, jucat in decembrie, asa ca aveti grija la el! Stiti cum poate sa arbitreze, fiti atenti. Nu cred ca poate influenta prea mult el rezultatul, dar sa nu rateze vreunul dintre voi prostesc finala, din cauza vreunui cartonas. Nu cred ca va sta prea mult pe ginduri daca va putea sa va arate cartonas!”, si-a incheiat STOICA mesajul.

Meciul dintre DINAMO si STEAUA va incepe, joi, de la ora 20.30 si va fi transmis de postul Pro Tv, si va putea fi urmarit in fomat LIVE TEXT si pe MONDO NEWS.

Sursa foto: gsp.ro