DINAMO – STEAUA: Peste 900 de JANDARMI vor asigura ORDINEA la UNICUL DERBY

Peste 900 de JANDARMI din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor la meciul DINAMO – STEAUA, din returul semifinalelor Cupei Romaniei-Timisoreana, programat, joi seara, la ora 20.30, pe Arena Nationala, informeaza Mediafax.

Conform unui comunicat al Jandarmeriei, accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18.00 doar pe baza de bilete si invitatii. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in arena sportiva, Jandarmeria Capitalei recomanda spectatorilor sai vina din timp la stadion, incepand cu ora deschiderii portilor de acces.

Citeste si: DINAMO – STEAUA: A fost STABILIT arbitrul care va conduce RETURUL din CUPA 

Totodata, pentru evitarea incidentelor, accesul suporterilor echipei DINAMO Bucuresti se va face doar prin intrarile situate pe strada Mr. Coravu si B-dul Pierre de Coubertin, intrarea din B-dul Basarabia va fi rezervata suporterilor echipei STEAUA Bucuresti.

Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sai nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.

Citeste si: DINAMO-STEAUA: Vezi ce COTA au alb-rosii la PARIURI pentru calificarea in FINALA 

Meciul DINAMO – STEAUA, contand pentru mansa retur a semifinalei Cupei Romaniei, se va disputa, joi, de la ora 20.30, pe Protv si LIVE TEXT pe MONDO NEWS. In tur, STEAUA BUCURESTI s-au impus cu scorul de 5-2 (4-1).

Sursa foto: realitatea.net