Dinamo sub imperiul terorii! Ultrași mascați cu cagule au atacat autocarul echipei! Jucătorii și oficialii s-au refugiat la Săftica! Video

Dinamo București a pierdut, vineri seară, și pe terenul Chindiei Târgoviște, scor 2-3 (Montini ’54, Nistor ’82 / Neguț ’19, Leca ’45+3, Cherchez ’65 pen.), roș-albii ocupând, după șase etape, penultimul loc în clasamentul Ligii I.

După meci, jucătorii dinamoviști au fost certați și ironizați de suporteri la vestiare. În drumul spre București, lucrurile au degenerat, autocarul „câinilor” fiind atacat cu pietre la Balotești, jucătorii și staff-ul refugiindu-se la Săftica, anunță, în exclusivitate, ediția on-line a Gazetei Sporturilor.

Jandarmeria a escortat autocarul dinamoviștilor de la stadion până la granița dintre județele Prahova și Ilfov, acolo fiind luat în primire de ultrașii nervoși. 40-50 de suporteri cu cagule au oprit autocarul dinamoviștilor la Balotești, la 23 de km de București, și au spart geamurile autovehicului cu pietre.

Jucătorii și staff-ul au scăpat din ambuscadă și s-au refugiat în imediata apropiere, în cantonamentul de la Săftica, de teama suporterilor. Nici un jucător sau membru al staffului nu a fost rănit, aceștia fiind mai mult speriați, au povestit surse din cadrul clubului pentru GSP. Odată ajunși la Săftica, unii jucători au ales să doarmă în cantonament, alții au plecat acasă cu mașinile personale.

Sursa foto: gsp